Kennis en ervaring

Resultaat Management is opgericht door Tom Tempelman, een commercieel georiënteerde manager met uitvoerige ervaring in het versterken van commerciële organisaties. Hij heeft een succesvolle track record ten aanzien van het realiseren van omzet- en winstgroei en het versterken van marktposities. 

"In de afgelopen 25 jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan bij toonaangevende en professionele bedrijven in FMCG (Johnson&Johnson, Nutricia en Coca-Cola), Media (Sanoma en NRPmedia) en Vastgoed/dienstverlening (Regus), in binnen- en buitenland. Als marketeer heb ik aan het begin van mijn carrière diverse strategische herpositioneringen doorgevoerd en zo verliesgevende productgroepen omgebouwd naar winstgevende bedrijfsonderdelen. Vervolgens via diverse commerciële en operationele rollen doorgevoerd naar general management functies. Ik ben er altijd in geslaagd om significante groei te realiseren en marktposities te versterken.  Sinds 2015 ben ik me op zelfstandige basis gaan toeleggen op advies, interim management en coaching.

Problemen oplossen, uitbouwen van commerciële organisaties en professionaliseren van werkwijze is de rode draad in mijn carrière. 

Mijn passie is het helpen van mensen en bedrijven om betere commerciële resultaten te behalen. Meer omzet, hogere marges en lagere kosten. Op basis van heldere analyses zie ik kansen en mogelijkheden en weet deze te vertalen naar realistische, goed uitvoerbare plannen. Complexe situaties maak ik eenvoudig en leg de vinger op de zere plek. Daarbij hanteer ik een “no nonse” benadering. Geen dikke management rapporten, geen ingewikkelde taal. Bovendien beleef ik veel plezier aan het coachen van mensen in de dagelijkse operatie".

Persoonlijke kenmerken: resultaat- en oplossingsgericht, besluitvaardig, ondernemend, gedreven. Helder en concreet in communicatie. Stressbestendig. Pragmatisch ingesteld. Bruggenbouwer en goede onderhandelaar.

Specialiteiten: Verbeteren van commerciële resultaten. Advies, interim management en coaching.

 

Resultaat Management werkt samen met diverse gespecialiseerde bedrijven.