Referenties

Trinette Kuiper, Human Resources Director at Regus & Coach / Founder of CoachQ:

Tom heeft in zijn tijd als algemeen directeur een belangrijke aanzet geleverd tot het verbeteren van de bestaande business en hij heeft een belangrijke uitbreiding van het Regus netwerk gerealiseerd. Tom heeft een coachende en verbindende stijl van leidinggeven en zijn ontwikkelingsgerichte manier van communiceren heeft mij doen besluiten om voor Regus te gaan werken. Onder zijn leiding heeft HR kunnen uitgroeien tot Business Partner.

April 28, 2015, Trinette reported to Tom at Regus

 

Marc Rimmelzwaan, Owner, 3stone Real Estate:

Ik heb met Tom op een bijzonder open en prettige wijze samen mogen werken in zijn rol als Algemeen directeur van Regus Nederland. Tom kenmerkt zich door zijn openheid en 'benaderbaarheid' waarbij hij een zeer goed gevoel heeft voor sociale verhoudingen. Tom is doelgericht zonder daarbij het 'teamaspect' te verliezen, daarbij staat hij open voor verschillende denkrichtingen en advies van anderen. Wij hebben aan verschillende 'deals' mogen werken in zijn Regus tijd en daarbij hanteerde hij duidelijke standpunten, zowel intern als extern. Tom is een zeer goede onderhandelaar. Onder zijn leiding heeft Regus een aantal zeer mooie nieuwe contracten afgesloten waardoor haar leiderschapspositie sterk is uitgebouwd. Rode draad in zijn werk is dat Tom een echt mens is en dit ook tot uiting laat komen in hoe hij werkt. Wij gaan elkaar vast en zeker tegenkomen bij al zijn nieuwe klussen.....

May 3, 2015, Marc was a consultant or contractor to Tom at Regus

 

Simone Redele, Manager Nyenrode Alumni Voortgezette Compagnie van Verre:

Als directeur VCV Alumni Office op Nyenrode heb ik Tom de afgelopen 4 jaren meegemaakt als een zeer betrokken en enthousiast lid van het Hoofdbestuur van de VCV. Hij heeft een duidelijke vernieuwing doorgevoerd in onze communicatie strategie en beleid, met de nadruk op het gebruik van nieuwe media. Daarnaast speelt Tom een belangrijke rol binnen het bestuur waar hij onbespreekbare onderwerpen bespreekbaar maakt. Hij vat belangrijke discussies goed samenvatten en benoemt de aktiepunten duidelijkTom proeft de sfeer en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit. Hierdoor weet hij binnen het team goede harmonie te creeëren.

January 12, 2011, Simone worked directly with Tom at VCV Nyenrode

Olaf Croon, Directeur bij BVA bond van adverteerders:

Ik heb Tom de afgelopen jaren leren kennen als scherp, gedreven, betrokken en altijd goed geïnformeerdDaarnaast is Tom een prettig mens en in zijn rol als voorziter van het Cebuco bestuur is hij erin geslaagd om bruggen te slaan tussen de verschillende belangen van de diverse deelnemende partijen in Cebuco, waardoor een eenduidig beleid gevoerd kan worden.

January 3, 2011, Olaf was with another company when working with Tom at NRPmedia

Remon Butter, Head of Trading at GroupM

Tom heeft in een korte tijd de NRp organisatie weer goed op de kaart weten te zetten. Dank zij zijn inzicht in de markt en gehanteerde strategie zijn de regionale dagbladen weer een serieuse positie gaan innemen. Ondanks het feit dat Tom nog maar een korte tijd in de mediawereld werkt snapt hij heel goed hoe het spel gespeeld moet worden.

December 27, 2010, Remon was a consultant or contractor to Tom at NRPmedia

Marcel Voets, Human Resources Director at Bavaria:

Als HR directeur voor de Nederlandse Coca-Cola Enterprises organisatie heb ik met Tom een aantal jaren intensief samengewerkt. Tom was als eindverantwoordelijke leidinggevende van onze FIeld Sales organisatie een belangrijke "klant" voor mijn HR afdeling. In zijn periode hebben wij samen een vervolg stap kunnen maken in de ontwikkeling van HR. Tom was leidend in dit verhaal voor zijn organiatie, waarin zijn basiskwaliteiten als leidinggevende extra tot zijn recht kwamen. Tom wist zijn salesdirectors te motiveren en te binden, maar ook zijn team te motiveren om met Management development en medewerkers ontwikkeling aan de slag te gaan. Belangrijke verbeteringen zijn onder zijn leiding tot stand gekomen, waaronder sterke verlaging van het ziekteverzuim, gestructureerd talent management en doorstroming. Naast zijn inhoudelijke kwaliteiten was Tom een echte teamplayer in het directieteam. Ik heb dan ook met groot genoegen met Tom samengewerkt. 

January 3, 2011, Marcel worked directly with Tom at Coca-Cola Enterprises

Marcel Jonkers, Directeur at Lingehof BV:

Tom, heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij strategische plannen ook goed weet te vertalen naar actie-en doelgerichte activiteiten in een voor hem nieuwe branche. Daarnaast weet hij zijn teams permanent te prikkelen en te voorzien van nieuwe impulsen. Ook is hij makkelijk te benaderen en is hij de natuurlijke leider.

December 29, 2010, Marcel reported to Tom at Coca-Cola Enterprises

Klaske de Jonge, Director Public affairs & communications at Coca-Cola Hellenic Bottling Company:

Ik heb vaak met Tom in mijn Nutricia-jaren samengewerkt, zowel in Nederland als in de UK: in de UK is Tom er in geslaagd om de Cow & Gate babyvoeding te herpositioneren waardoor de business na jaren van verlies weer winstgevend is geworden. Daarna heeft Tom zijn tanden gezet in een nieuwe strategie voor sportvoedingslijn Extran, waarbij hij aan een zeer wetenschappelijke voedingslijn een populaire sportdrank heeft toegevoegd waardoor het merk een gezonde, winstgevende groei heeft doorgemaakt. Ik ken Tom als een manager die anderen op een prettige en natuurlijke manier kan overtuigen van zijn visie en bijbehorende plannen; ook krijgt hij mensen en organisaties in beweging.

February 19, 2011, Klaske worked with Tom at Nutricia